logo


TM Racing | Supermoto Modellen 2022TM Racing heeft een volledige 2021 enduro- en offroad-modellenreeks van twee- en viertaktmotoren gelanceerd waarbij de nadruk ligt op motorveranderingen in het hele assortiment en een frisse, nieuwe look.
De "handgemaakte" aard achter TM Racing blijft iets waar de in Pesaro gevestigde fabrikant op handelt. In deze tijden van toenemende gehomogeniseerde 'platforms' waarop motorfabrikanten verschillende modellen ontwikkelen, TM's meer praktische benadering van productie, de filosofie van '' we bouwen het zoals we willen dat het wordt gebouwd, niet werken met een budget, heeft een realisme waarvan velen genieten.

Voor 2021 ziet de TM Racing-reeks veranderingen in de twee- en viertakt-line-up, met als grootste nieuws het officiƫle "verlaten" van de carburateurmotoren om zich te concentreren op de modellen met brandstofinjectie. Het is onvermijdelijk dat tweetaktfabrikanten willen voldoen aan de emissiewetten, maar de carbedmodellen zijn nog steeds beschikbaar voor de modellenreeks van 2021 en je vindt ze bij Kapers Motoren.

Lees meer over de nieuwe 2021 modellen of kom eens langs in onze showroom!2021 Kapers Motoren | Webdesign: Botaki Designs