logo


TM Racing | Sinfonia 22 RR e-bike


De race onder motorfabrikanten om een elektrische fiets in hun catalogus te hebben, heeft een nieuwe hoofdrolspeler, TM Racing . Het kleine motorfietsenbedrijf is gespecialiseerd in de modellen Supermoto en Enduro en produceert motorfietsen die gericht zijn op een niche markt die bestaat uit zeer veeleisende klanten.

Begin juli presenteerde het in Marche gevestigde bedrijf in het Rossini Opera House in Pesaro de 2022-reeks met een wereldpremiere, Sinfonia R-22 , hun eerste e-bike. Twee maanden later op het Italia Bike Festival in Rimini was het mogelijk om het voor het eerst te zien en aan te raken op de stand van de Andreani Group.

Het is geen toeval dat beide bedrijven hun hoofdkantoor in Pesaro hebben en hun kantoren de passie voor de wereld van racen op twee wielen delen. Vanaf de eerste beelden van de fiets is meteen duidelijk wat het product was dat de twee merken dichter bij elkaar bracht.

Andreani is de distributeur voor ltalie van Ohlins- ophangingen en op de TM Racing Sinfonia R-22, een e-enduro, vinden we de RXF38-vork en TTX22M veerschokdemper, beide met een veerweg van 180 mm. De gekozen motor is de Bosch Performance Line CX, de Shimano XT versnellingsbak, FSA componenten en het paar banden is 29x2.6".

Zonder enige twijfel is deze TM Racing Sinfonia R-22 e-bike een fiets ontworpen voor diegenen die veel stuurgevoel hebben, niet bang zijn om de remmen los te laten bij afdalingen en op zoek zijn naar een fiets die uit de massa springt.

Iets voor u?2021 Kapers Motoren | Webdesign: Botaki Designs