logo


TM Racing | Enduro Modellen


Om de een of andere reden hebben alle Italiaanse ontwerpen een beetje extra stijl. TM-motorfietsen worden min of meer in zeer kleine hoeveelheden met de hand gebouwd. In tegenstelling tot de meeste Europese fietsen, hebben ze prachtig vervaardigde aluminium frames met lasnaden zoveel beter als Japanse fietsen. De viertakt Enduro-bikes van het Italiaanse TM hebben de brandstofcel onder de stoel en het luchtfilter bovenop. De vork is geproduceerd door KYB en de schokdempers worden in eigen huis gefabriceerd.

TM Racing blijft resoluut persoonlijk en relatief klein in vergelijking met, nou ja, bijna alle anderen. Maar dat weerhoudt hen er niet van om in 2021 een significante indruk te maken op het enduro-wereldtoneel met een nieuw raceteam, TM Boano Racing, dat de leiding heeft en rijders in het blauw plaatst op de podiums van de EnduroGP-klasse.

TM Motorcycles of Italy heeft foto's en prijzen vrijgegeven van haar 2023-modellen. De omvang en verscheidenheid aan modellen die het bedrijf produceert, is ongelooflijk. Er zijn tweetaktmotoren, viertaktmotoren, crossmotoren, enduromotoren en Supermoto-modellen. Alle zijn vrijwel met de hand gemaakt met aluminium frames. Op de meeste modellen zijn de vorken KYB en zijn de schokken het eigen merk van TM, dat bekend staat als EXT. De meeste tweetaktmodellen zijn verkrijgbaar met Keihin-carburateurs of brandstofinjectie met transferpoort. De modellen zijn natuurlijk op voorraad bij Kapers Motoren


2022 Kapers Motoren | Webdesign: Botaki Designs