logo


Kapers MotorenMichel
Mijn naam is Michel Kapers en ik ben de drijvende kracht achter Kapers Motoren.
Al vanaf mijn 13de levensjaar heb ik passie voor motoren en motortechniek. Ik ben dan ook na mijn HAVO diploma, motorvoertuigentechniek gaan studeren en daarna Economie en Management.
In 2007 heb ik mijn passie om kunnen zetten naar mijn eigen bedrijf. Kapers Motoren was een feit!
Al snel wisten veel tevreden klanten de deuren van mijn huidige werkplaats en showroom aan de Rijssenseweg 16 in Markelo te vinden. Hierdoor is mijn bedrijf een bekend begrip geworden in de omgeving van Markelo en ver daarbuiten.

Door het sleutelen, een aantal jaren Husqvarna dealerschap en het huidige TM-dealerschap heb ik de afgelopen jaren veel ervaring en kennis op kunnen doen in het onderhoud van de grote diversiteit aan motoren. Ook heb ik een aantal cursussen gevolgd in het buitenland om exclusieve motorenkennis eigen te worden. U bent dus met uw motor, bromfiets of quad op het juiste adres als het gaat om advies, aankoop, inruil of onderhoud.

Samen delen we de passie voor uw motor! En dat betekent, dat het mijn drive is, om u als een tevreden klant te zien . Daarnaast kan ik u kundig advies geven over de meest uiteenlopende zaken. Denk hierbij aan de aanschaf van onderdelen en accessoires of van motorkleding. Ook exclusieve gepersonaliseerde crosskleding valt binnen de mogelijkheden.

Kapers Motoren biedt u dus een totaal pakket aan voor u en uw motor. Zo bent u verzekerd van een topconditie van uw motor ! Meer weten? Neem contact op!

Wij werken voor uw passie! Iedere dag!

Kom langs en bezoek de showroom en werkplaats in Markelo:

Kapers Motoren
Rijssenseweg 16
7475 VB Markelo

Of neem direct contact met mij op:
Telefoon: 0547 363 289
Mobiel: 06112067972021 Kapers Motoren | Webdesign: Botaki Designs